Badolja

Ett bra sett att visa att du uppskattar din kropp är att sjunka ner i ett varmt bad med en väldoftande badolja och bara koppla av.
Saknar du badkar går det lika bra att smörja in kroppen i duschen även om det inte är riktigt samma sak, men man tager vad man haver, som man säger.

Bad olja
Badolja och vatten både skönt och hälsosamt

 

Utmärkt för torr hy

En badolja hjälper till att rengöra din hy samtidigt som fett tillföras för att förhindra att din hy torkas ut. Därför passar badoljor utmärkt för den som lider av torr hy, eksem tänk bara på att parfymer kan verka irritera så välj en parfymfri badolja.
Bebisar blir ofta torra särskilt om stjärten badoljan är ett lika effektivt som skonsamt medel för att motverka röda och torra bakar.

Badolja som doftar underbart

Men framförallt hjälper oljan till att ge din hy en underbar doft som människor runt omkring dig garanterat kommer att uppskatta. Ett varningens finger måste dock lyftas användning av badoljor är starkt vanebildande.

Några olika härliga dofter på badoljor är:

  • Lavendel
  • Eucalyptus
  • Citrus
  • Karamell

Är du intresserad av andra väldoftande badprodukter? Få badrummet att dofta vanilj och viol med hjälp av ett väldoftande doftljus.

Previous post:

Next post: