Bikini badmode 2011

Beach 2011 närmar sig med stormsteg! Snart går vi alla omkring på stranden i bikini och badshorts. Det är hög tid att ta en titt på sommarens badmode.

Årets mode-bikinis beskrivs bäst som sexigt återhållsamma. Regeln ”less is more” gäller inte 2011, en viss eller rentav betydande betäckning av bröstet och bak leder till att utstråla en stark och driven kvinnas styrka och attraktion.

Vintage – Retrostil
Vackra 1950-tals bikini och baddräkter som får dig att känna dig välklädd, respektabel samtidigt som den är vacker. År 2011 utstrålar  ”den-goda-hemmafru- stilen” en riktig kvinna, en som är seriös, godhjärtad och förväntar sig respekt.

Retro

Glamour  superdivan
Är du ute efter mer flash och glamour så är en färgstark, glansig och tajt bikini (gärna i satin) av 1970-tals discostil något för dig som vågar och vill  synas och samtidigt vara trendriktig

Glamour

Vacker blå baddress

 

Lyxbikini (Guld-, brons- och smyckesbikini)
Ett badmode i år är att fylla badplaggen med glans. Lyxbikinin trenden är het 2011,vi hittar dem färgade i brons eller guld och/eller utsmyckad med palleter och smycken.

Brons-lyx

Livsglädje
För den världsvana, för upptäckaren och den spontana levnadsglada kvinnan finns en spännande ”etnisk trend”.  Mönster och former har hämtats från företrädesvis Afrika och de  gör dessa bikiniplagg både vackra och unika.

Tribalbikini

Andra bikini som funkar fin fint i år är Bandeau,Tankini, Halter topp.

Previous post:

Next post: