Förbered dig inför vår och sommar!

Vintern har schasats ut och ljusare tider stundar. Efter en tid med kyla gläds de flesta av oss av att åter kunna vistas utom hus utan att nödvändigtvis utrusta sig med vinterjackor av olika slag.  Det är en alltid lika befriande känsla att få känna de första av vårsolens strålar träffa kinden. Men denna nästintill euforiska känsla övergår snabbt i huvudvärk eller lätt illamående, om man inte förbereder sig och anpassar sig till den nya väderlekens förutsättningar.

Inte riktigt så varmt ännu, men våren och sommaren är på gångStarkt vitaktigt ljus, upplevs många gånger som besvärande för våra ögon. Särskilt vid övergångar mellan olika årstider, likt den vi upplever just nu, kan ljuset kännas särskilt besvärande. Ett enkelt medel för att dämpa ljusstyrkan som möter våra ögon, är att bära solglasögon. Beroende på vilka önskemål du har och vad du är beredd att betala, hittar du både billiga solglasögon om mer exklusiva märkessolglasögon på nätet. Kom bara ihåg att välja solglasögon som är skonsamma mot dina ögon, en del billiga varianter kan nämligen skada din syn då de inte har ett fullgott UV-skydd mot ultraviolett strålning.

Våren och sommaren är de stora festernas tid, det gäller därför att vara ute i god tid om man avser att hyra en lokal eller något annat arrangemang. Ofta är det väldigt högt tryck på allt från att hyra partytält och studentflak till cateringverksamheter. Se till att boka in ett bra bolag redan idag, så sparar du pengar och får nästan garanterat ett jakande svar, oavsett förfrågning. Planering är a och o i dessa sammanhang. Det är egentligen inte så märkvärdig, det handlar om samma typ av långsiktighet som bör använda dig av för att komma i form. De flesta av oss förstår att man inte blir redo för beach 2012 utan målmedvetenhet och ansträngning. Att banta snabbt är sällan, för att inte säga aldrig, en metod som hjälper dig komma i önskvärd form till sommaren. Precis på samma vis blir det med resultatet om man väljer att skjuta fram inbokningen av lokal, tält eller cateringfirma, till tätt inpå sommaren.

Statistik visar att vi Svenskar under sommarmånaderna har betydligt mer sex än under övriga året. Under vår och sommar besöker vi generellt fler dejtingsajter och dessutom gör det vackra vädret att vi visar upp mer av våra kroppar, vilket talar till våra instinkter. Detta är ytterst sunt, vi behöver alla närhet och det är vetenskapligt bevisat att människor som får mycket av den varan mår bättre såväl fysiskt som psykiskt. Dock vill vi passa på och uppmana alla att skydda sig. Att det inte finns någon kondomapparat på din ort är inte längre ett giltigt skäl till att inte bära kondom. Numera kan du enkelt beställa hem önskat antal kondomer av valfri smak direkt via internet. Testa det idag och du kommer högst sannolikt bli positivt överraskad av det låga priset!

Gillade du våra tips? Vi kommer fortlöpande skriva mer ”vår- och sommartips” på denna sida. Kommentera gärna våra inlägg!

Previous post:

Next post: