Sarong ett snyggt höftplaggLetar du efter en vackra saronger? Vi vet var du hittar snygga saronger på nätet. En vacker sarong är ett utmärkt komplement till din bikini och är det ultimata strandplagget.

Saronger är både bekväma och stilfulla, dessutom är de väldigt praktiska att ta på sig efter bad.  Höftplagg är sexiga samtidigt som de ger ett anständigt intryck, därför kan de med fördel användas på stranden, restaurangen och klubben. En sarong skyddar även ansträngd hud från solens strålar och värmer något efter de att solen gått ner.

Detta enkla höftplagg kommer ursprungligen får de indonesiska öarna, där plagget traditionellt brukas av såväl kvinnor som män. I västvärlden används saronger nästan uteslutande av kvinnor. Det finns såväl långa som korta saronger, men oftast är de korta och sitter ganska tajt.

sarong

Sommarfräsch

Några vackra färger på sargoner är rosa, vitt och ljusblått eller andra färger som kontrasterar den solbrända hyn. Givetvis går det bra att välja helt andra färger om man så vill, dessutom finns det mängder av mönstrade saronger att välja mellan. Sarongen fungerar likt en omlottkjol och knyts i sidan av höften. För att inte riskera att tappa en lätt sarong, kan du vika in tyget vid höften ett par gånger alternativt använda ett bälte.

Du hittar snygga saronger och andra strandkläder hos följande återförsäljare på nätet:

  • Bonaparte – snygga kläder för bad och strand av senaste mode.
  • Ulla popken – schysta strandkläder och badkläder i olika storlekar.
  • Watatu – afrikanska saronger och kangas.
  • Harlequin Trade – importerar saronger från Asien.

Previous post:

Next post: