Solglasögon – lyxiga märkessolglasögon från Bvlgari, Cavalli, Valentino, Tom ford och LV

Dags att köpa solglasögon? Vi hjälper dig hitta ett par exklusiva, trendiga och lyxiga solglasögon som varje kvinna kan känna sig snygg och stolt i. Vi har sammanställt en lista med de fem mest exklusiva solglasögonmärkena för damer, där vi valt att lägga särskild tonvikt vid design och utseende, och inte främst vid varumärkets anseende. De dyraste märkena har vi valt att inte ta med då ingen vanlig människa, man eller kvinna, ändå har råd att kosta på sig dessa.

Bvlgari

Första plats går till de stilsäkra Bvlgari (uttalas Bulgari). Bvlgari är världens mest exklusiva solglasögon märke om främst ser till designen. Dessa solglasögon är ofta prydd med en mångfald av Swarovski kristaller och annat som ger dem ett lyxigt utseende. Bvlgari är trendigt, och många andra varumärken hittar sin inspiration från detta märke. Bvlgari säljer sina produkt antingen som enskilda modeller eller som delar av större samlingar. Bulgari är helt enkelt i en klass för sig!

Roberto Cavalli

Andra platsen går till det italienska modehuset Roberto Cavalli. Solglasögon av märket Roberto Cavalli är designade med inspiration från naturen, men har uppenbarligen utformats med lyx, stil och exklusivitet i åtanke. Solglasögonen är feminina, eleganta och följer den nuvarande trenden med dekorer av kristaller och andra stenar.

Cavallis favoritfärg är guld, i stort sett alla solglasögon av detta märke är därför antingen pläterad guld- eller silvermetall. Men det är alltid Gold Edition, som värderas högst. Roberto Cavalli solglasögon är älskade över hela världen och märkets populäritet har ökat kraftigt på senare år. Mycket få män väljer att bära solglasögon av märket Cavalli, istället har detta märke kommit att bli särskilt omtyckt av amerikanska, asiatiska och europeiska kvinnor.

Valentino

Tredjeplatsen går till ytterligare ett italienska modehus, nämligen Valentino. Efter ett par års partnerskap med Safilo har företaget Valentions intäkter och varumärkeskännedom exploderat! Idag hittar du Valentino solglasögon över hela världen, och varumärket är högt älskat i Hollywood, där många filmstjärnor, musiker och andra kändisar har solglasögon från Valentino som sitt första val. Det var särskilt Valentinos ny design och utseende, där Swarovski kristaller och stenar utgjorde en viktig faktor, som fick märket att bli populärt på allvar.

Valentinos kollektioner är stora, vilket gör att det finns solglasögon för alla smaker. Märktet är väldigt inriktat på kvinnor, vilket också gör sig synligt i solglasögonens design. Valentino tillhandahåller solglasögon av senaste design samtidigt som de erbjuder de lyxiga och trendiga utseendet till ett rimligt pris!

Tom Ford

Tom Ford hamnar på fjärde plats, vilket kan tyckas förvånande för en del. Men Tom Ford solglasögon är både mycket elegant och klassiska. Trots sparsamma utsmyckningar har Tom Ford lyckats med att skapa solglasögon med en exklusiv look. Många känner till och minns Tom Ford solglasögon just på grund av dess stilrena design, med karaktäristiskt runda och mjuka kanter färgade i sand eller svart. För att inte tala om den lätt igenkännliga T-loggan av guld på sidan av ramen. Tom Fords enkel  men stilfulla design ger en ständigt exklusiv look!

Louis Vuitton

Sista platsen på denna lista går till det franska bolaget, Louis Vuitton. LV är en ny aktör på solglasögonmarknaden, som har lyckats med att skapa en ny och innovativa design som sticker ut från alla andra. Dessutom använder Louis Vuitton många gånger lite ovanliga färger och färgkombinationer, vilket gör solglasögon annorlunda på ett djärvt och spännande vis.

Louis Vuitton solglasögon passar lika bra för damer som herrar och företaget har sett till att skapa modeller som passar båda könen. Alla Louis Vuitton solglasögon är noggrant utformade för att ge det utseende och den kvalitet som LV står för. Solglasögon för män är ofta råa i sin design, vilket ger ett maskulin och elegant utseende. LV solglasögon avsedda för kvinnor är mycket feminina och designade för att passa ihop med andra kvinnliga accessoarer, som handväskor och damskor, av märket Louis Vuitton. Som kvinna ges du således möjlighet att skapa dig en trendig och komplett LV look! Även om LV sällan använder sig av exklusiva material som kristaller och stenar, hamnar märket ändå på femte plats på grund av dess vågade, spännande och innovativa design!

Previous post:

Next post: