Väldoftande doftljus onlineEtt väldoftande rum är lika betydelsefullt som att äta gott, lyssna på en bra låt eller läsa en bra bok.
Få rummet att dofta kärlek, vi hjälper dig hitta doftljus som sprider glädje. Det är enkelt eftersom det finns flera handlare online som säljer luktljus.

Doftljus

mmm, vad gott det luktar här!

Ett doftljus fungerar precis som ett vanligt ljus, den stora skillnaden är att man tillsatt aromer och ämnen sprider sig i rummet när ljuset värms upp.
Luktljus är utmärkta att använda när man:

  • Lyxa till det i badkar – låt dig omringas av värmeljus och doftljus, blir väldoften för påtaglig är det bara att ta skydd under vattenytan.
  • När man  myser – ett perfekt tillfälle att plocka fram ett doftljus är när du sitter i soffan med någon du tycker väldigt mycket om.
  • På kvällen – att tända ett doftljus på kvällen efter arbete eller skola kan vara en utmärkt ritual som talar om för dig att det är dags att koppla av, vilket du är förtjänt av!
  • När som helst – vi mår bra när det luktar gott, luktsinnet har sina behov precis som alla våra andra sinnen. Därför passar det oftast med doftljus, tänk bara på att fråga om någon lider av t.ex. astma eller parfymallergi innan du tänder på.

Vad kostar ett doftljus?

Priset på doftljus varierar från en tjuga upp till så mycket som ett par hundra kronor, men för ett bra och väldoftande ljus får man vara beredd att betala ca 100-300kr. Vi rekommenderar det doftljus från Voluspa de är inte helt billiga men otroligt prisvärda, dofterna är skönt milda och ger från sig doft under en lång tid. Voluspas produkter hittar du i de flesta välsorterade hälsoaffärerna i stan eller i någon online butik som t.ex. Amorina.

Om du ändå tycker att dessa ljus är för dyra finns billigare alternativ. Men tänk på att billiga doftljus ibland ger upphov till en alltför stark nästan frän lukt, och att doften i dessa ofta försvinna relativt snabbt likt ett dåligt tuggummi.

Nöjer du dig inte med att bara rummet luktar gott, kan du läsa om hur badolja kan få dig dofta eucalyptus eller lavendel.

Previous post:

Next post: